13.4.2015

Vaikeuksien kautta voittoon

Moi! Nyt kirjoitan lähipäivien asioista vähäsen. 10.4 oltiin kentällä vähäsen reenailemassa, hyvin meni mutta alkuverkoissa kun laukkasin ympäri kentää niin Jormalta kenkä lenti hienossa kaaressa jalasta.. No jatkettiin tuntia ilman kenkää sitten ja hyvin meni! Lauantaina 11.4. ei ollut niin hyvä treeni.. Ei oikein onnistunut lopputunnista.. Sen enempää ei ole kerrottavaa.
 Pari kuvaa lauantain tunnilta. Kuvat otti Jutta Karvinen


Sunnuntaina sitten oli ne koulukisat. Kisat alkoi taas yhdeltä ja oltiin paikalla lähemmäs puoli kaksitoista. Menin verryttelemään heti kun oltiin valmiita. Jorma oli tosi hyvä verkassa! Lähdin viimeisenä Helpossa Ceessä. Rata alkoi ihan jees. Tervehdyksessä Jorma vähän kiireili.. Sitten askeleenpidennys lävistäjä hyvin, kolmikaarinen muuten hyvin, mutta tuli vähän kulmikas. Sitten suoralla harjoitusravissa askeleenpidennys meni kanssa hyvin, pelkäsin vain laukan nousevan, mutta ei noussut! Pysähdys, peruutus aika huono. Jorma heilutti päätä ja peruutti viisi askelta.. (norm. 4)
Sekoitin sitten Ceesen vähän Beetäkin.. Tein askeleenpidennys lävistäjällä käynti siirtymän!?!!?!? No uudelleen sitten.. Sitten laukannostossa Sussu sabotoi minnuu :( :DDd Se puotti jotain ja kuulu kauhee äääni niin Jorma säikähti sitä.. Laukat menitosi hyvin! Sitten viimeisen laukkalävistäjän jälkeen Jorma olisi uudelleen halunnut nostaa laukan ja kiihkoili siinä tuomarin edessä just :D  Voltti ihan kis´vasti lopussa ja piituushalkaisija hyvin. Palautteena vain suorempi hevonen! Taivutusta tulee liikaa kaulasta. Rataan kuitenkin tyytyväinen. Olisin ollut kakkosena, jos en olisi unohtanut sitä lävistäjää.. Kakkonen b´vei ruusukkeen alle prosentilla miulta! Aina jossitella voi ;)
Inka otti kisakuvat











Heti palkintojenjaon jälkeen aloin taas verkaamaan K.N.:ään. Verkkasin niin, että kuvittelin koko ajan vastataivutusta kaikissa käännöksissä ja muissa jutuissa.
K.N. alkoi hyvin. Jorma oli jo aika rento ja tuli ihan hyvin suoraan. Loivakiemura meni hyvin ja keskiravi lävistäjä. Voltti oli ehkä vähän kiireinen. Toinen kiemuraura kanssa hyvin ja lävistäjällä käyntisiirtymä oli hyvä. Pysähdys keskelle oli myös hyvä. Laukka onnistui hyvin! Vasen laukka kanssa hyvin, paitsi lävistäjällä Jorma lähti kokoamaan vähän liikaa, odotti laukanvaihtoa :D Käynti tuli ihan jees ja lopputervehdyksestä tuli 8!! :o Aika hyvin tuli suoraan vissii :D Mutta K.N. oli parempi kuin Cee. Toisena olin 68.4% prosenttimäärällä.





 Uusi otsapanta!





Ja me päästiin Powerup aluekarsintoihin! Jee kivaa! Aluekarsinnat on sitten 23.-24.5. Varkaudessa.

2 kommenttia: