6.4.2015

Kisoissa taas

Heippulis! 5.4. sunnuntaina oli Vuohimäessä I-tason estekisat maneesissa. Kisoissa ohjelmana oli mennä powercup seurakarsinta 90cm korkeudella ja sitten 100cm.
Ennen kisoja lauantaina hypättiin vähäsen. (muista myös lukea edellinen postaus ;) )

Kisoihin saavuttiin noin puoli yksi. Menin katsomaan rataa miten se menee ja kävelin sen ,ennenkuin kisat alkoi. Sitten otettiin Jorma pois trailerista ja varustettiin se ja vaihdoin ratsastuskamat päälle ja hyppäsin selkään. Menin sitten ulkokentälle vähän kävelemään ja verryttelin siellä jonkin aikaa. Jorma oli iha sika hyvä verryttelyssä. No, Jorma on kisoissa muutenkin aina niin ♥

XD Jormalla pipo vinossa ja miun ilime :D







 Sitten pääsin maneesiin hyppäämään. Verkkahypyt meni hyvin ja muutenkin maneesiverryttely oli hyvä. Jormalla oli hyvä laukka ja rytmikin löytyi. Miulle tuli verryttelyssä iha kauheen kuuma niin otin takin pois ja menin t-paidalla :D 
Lähdin ysikympissä viimeisenä. Ehdin katsoa muiden suorituksia. Rata alkoi hyvin. Laukka sujui ja rytmi oli hyvä. 1,2 ja 3 esteet meni hyvin, 4 oli sarja. Sarja jäi vähän lyhyeksi, olisin voinut vähän jarruttaa. Sitten vitos este.. Tuli ihan TURHA pudotus!! Jorma ei varmaan viitsinyt nostaa jalkoja näin pikkuesteillä.. No ei se mitään jatkettiin rataa. 5 jatkettiin kuuden laukan linja 6 esteelle, hyvin meni. 7 jälkeen käänsin hiukan tiukemmin ja hyvinhän käännyttiin! 8 oli okseri ja tuli hyvä hyppy.
Rataan tyytyväinen; hyvin löytyi paikat, rytmi oli hyvä. Olisin halunnut päästä toiseen vaiheeseen kokeilemaan olisiko Jorma kääntynyt tiukasta paikasta sarjalle. No ensi kerralla sitten!

Pari verkkahyppy kuvaa

 Sitten alkoi rata -->




Ysikympin jälkeen opettelin metrin radan vielä kun kävelin maneesissa :D Metri oli eri luokassa kuin ysikymppi ja siinä kysyin muilta miten tää menee ja uusintakin oli vähän hakusessa :D Tulin sitten maneesista pois palkintojen jaon jälkeen ja heitin Jorman Jennalle ja opettelin rataa. Kun olin valmis niin menin Jorman selkään.
Maneesiverryttely meni myös hyvin. Verryttelin nopeasti ettei Jorma väsyisi kamalasti. Ekat hypyt tuli hyvin pystylle, okserille oli vähän hakemista. Tuli huono paikka ja myös puomi mukaan. Tulin kaksi kertaa uudelleen ja ne hypyt meni hyvin! Menin kävelemään odottelu alueelle, joka oli maneesin toisessa päädyssä. Lähdin metrissä taas viimeisenä.

Verkkakuvia

hupsis.. Puomi lentää


Rata alkoi myös tosi hyvin. Paikat löytyi hyvin, eikä tullut hämähäkki loikkia. Jorma oli hyvin menossa koko radan ajan :D Sarja taas jäi hiukan lyhyeksi, jossa sitten tuli vähän huonommat hypyt. Uusintaan sitten lähdettiin kun saatiin uusi lähtömerkki. Uusinnassa tuli sitten kolmelle ensimmäiselle esteelle huonot hypyt.. Mutta linja tuli tosi hyvin! Tulin sen viidellä laukalla, normaalisti kuuden laukan linja. Myös tyytyväinen tähän rataan!

Oho vähän hassu pomppu :D (uusinnasta tämä kuva) 






 

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Apua, miten pystyit hyppää T-paidassa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli vaan niin kuuma verkan jälkeen nii oli pakko, oisin takiin tukehtunu :D

      Poista
  2. Kenen valmennuksissa käyt? Olet ihama tyttö ja tykkään lukea blogiasi! Mikä on korkein mitä oot jormankanssanhypännyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyn Eetun (Eevi-Pirre R) Paken ja Lauran valmennuksissa. Ollaan hypätty 120cm pienenä ratana ja kiitos! :)

      Poista