15.4.2015

Paken kouluvalkka

Moi! Vähän pikakirjoittelua ennen tallille menoa. Eilen (14.4.) oli kouluvalmennus. Menin tallille hiukan aikaisemmin, että kerkeisin verrytellä ennen valmennusta. Laitoin tällä kertaa kanget Jormalle. Näytti ihan kouluratsulta :D Verryttelyssä Jorce oli tosi rento ja hyvä. Kun Pake saapui niin vaihdettiin kuulumiset. Aloiteltiin valmennus sitten ravissa loivilla kiemuraurilla ja pysähdyksellä toiseen päätyyn. Pysähdykset tuli hyvin ja kiemurauratkin hyvin. 
Kaikki kuvat (c) Inka






En sitten oikein muista mitä tehtiin.. (dementia iskenyt nyt jo, jos ei eilisen tapahtumia muista!:D) Ainiin tultiin avoa pitkillä sivuilla ravissa. Avot meni hyvin, Jorman yksi bravuuri ;) Sitten laukattiin pääty-ympyrällä ja thtiin laukka lävistäjä. Oli taas vähän säätöä lävistäjillä. Saatiin huijjattua Jormaa niin että tehtiin vähän kaarevampi lävistäjä. Sitten pystyin tulla hyvin suoraan lävistäjällä, ilman että Jorce lähti kokoamaan. Molempiin suuntiin sama homma, loppujen lopuksi hyvin! Laukattiin vielä molemmilla pääty-ympyröillä yks-kaks ympyrää ja otettiin ravia ja pitkäsivu ravissa. Laukkaan jopa enemmän poweria ja ravisiirtymät tuli hyvin! Loppuravit sitten hyvin molempiin suuntiin!




2 kommenttia:

  1. Tuleeks joskus se videopostaus niistä estekisoista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tee niistä viime Kimmon kisoista, mutta sunnuntaina olleista _ehkä_ tulee videopostaus ja videopostaus tulee ainakin kun kävin vähän kentällä ratsastelemassa :)

      Poista