5.4.2015

Hyvän mielen tunti ♥

Moii! Lauantaina 4.4. oli tunti aamusta. Mentiin omalle kentälle, koska se Kuttilontien kenttä on huonossa kunnossa.. No mutta käveltiin noin 600 metrin pätkä metsätietä pitkin omalle kentälle. Sitten käveltiin kentällä hetki ja aloiteltiin ravailemaan. Jorma tuntui tosi hyvältä. Mentiin ravissa sitten pitkulaista kahdeksikkoa, johon tuli neljä volttia. Tehtiin vielä käynti siirtymä suoristuksessa. Siirtymätkin tuli tosi hyvin ja rennosti ravailtiin!








Sitten laukassa tultiin kahta puomia, joista toinen oli suoristuksessa keskellä kenttää ja toinen vastakkaisessa 'ympyrän' kaarella. Vasempaan kierokseen laukka vaihtui tosi hyvin, mutta oikealle kun en itse käänny niin ei vaihdot onnistunut.. No mutta muuten puomit meni hyvin!


Woppaa!!




Sitten ruvettiin hyppäämään ristikkoa molemmmista suunnista. Jorma tuli ihan hyvin ristikoille, parit hassut hypyt piti ottaa :D Nostettiin estettä ja tuli hyviä ja huonojakin hyppyjä. Keskityttiin (mie yritin kovasti, tuloksetta :D) miun asentoon lähinnä, että en veisi pyllyä sinne satulan taakse, olisi kauhee kanan pyllykään ja olisin enemmän pytyssä :D No eihän se onnistunu vaikka kuinka yritin.. :D Ei se mitään, tunti meni tosi hyvin! Hyvillä fiiliksillä kisoihin! ♥



oppaaa laukanvaihto :D





 ♥











Best view in the whole world!!


vähä rapaa vähä




My lovely boy!!♥♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti