26.4.2015

Se tunne, kun..

.. olet ykkösenä, mutta loppujenlopuksi olet sijalla 10. 

Moi! Vähän näin myöhässä kirjotan Kimmon II-tason kisoista, jotka oli viikko sitten. Herättiin taas aika aikaisin ja mentiin hoitelemaan Jennan kanssa Jormaa. Letiteltiin ja Jortsu oli tosi rauhallinen hoitaessa. Sitten lastattiin, Jorma ei eka halunnu mennä yksin koppiin, mutta kyllä se sitten meni. Kun päästiin Kimmolle, kävin ilmoittautumassa ja Jorma jäi koppiin syömään heiniä. Katsottiin vähän rataa ja mentiin sitten laittelemaan Jormaa. Radan käveltyä katsoin parit radat ja ennen omaa verkkaa kävelin selässä vähän kentällä. Ysikympin verkka meni hyvin. Hypyt onnistu hyvin ja sileälläkin meni hyvin. Menin sitten ulos maneesista ja odottelin kävelyalueella.
Rata alkoi hyvin. Sarjalle asti tosi hyvin, väliin ehkä vähän huonojakin pomppuja. Sarjan a-osalle rupesin jarruttelemaan ihan liikaa! Jorma tuli ihan sairaan lähelle, luulin että puomi tulis sarjalta jo.. No puhtaasti selvittiin sarja! Sitten alkoi toinen vaihe. Jorma kääntyi vähän huonosti ysiltä, mutta kuitenkin kääntyi. 12 esteeltä kanssa kääntyi hyvin 13.





 XD kaunista





Olin ihan ihmeissään,kuinka hyvin Jorma kääntyi radalla, kun meidän parhain juttu ei ole nuo tiukat käännökset! :D Mutta ykköseks noustiin! Vähän oli kivaa, mutta sitten alkaa se jännitys, kuinka moni menee ohi.. Kyllä ainakin kaksi verryttelyryhmää pysyin ykkösenä.
Sitten hain kansliasta ruusukkeen ja kävin kävelemässä radan ja kaikkee muuta. Sitten oli miun verkkaryhmän vuoro mennä maneesiin verryttelemään. Jorce oli verkassa super! Osa verkkahypyistä tuli vähän huonoon paikkaan mutta muuten hyvin! Sitten, kun oilisi miun vuoro mennä maneesiin niin Jorma alkaa hyppimään pystyyn.. Noo pitihän se sitten taluttaa maneesiin.. Metri alkoi kyllä ihan kiitettävästi. Kakkoselle vähän hämähäkkihyppy. Sitten kolmonen.. Ihan hyvä lähestyminen ja olin jo menossa esteen yli, mutta Jorma kieltää.. Jatkoin vaan sitten ihan viilipyttynä, mutta sitten toinen kielyo samalle! Sitten lähti Jormalta vähän lapasesta riekkuminen.. Rupee vaan hyppii pystyyn koko ajan ja ei liiku eteen päin.. No sain sen sitten aika kauniisti esteestä yli ja sitten pois maneesista. Jormalla tasi palaa hermot maneesissa ramppaamiseen. No aina ei voi mennä niinkuin strömsössä :D
Mutta mie en ollut yhtään harmillaan hylsystä! Outoa.. Mutta nyt on maneesikausi ohi ja tänään olin jo ekoissa ulkokisoissa! Niistä lisää myöhemmin ;)
Metristä nyt kuvia (3 ekaa verkasta):




 hupsss... :D







 Hui! Ihme ettei selälleen vetäny.. Villiä menoa joo-o! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti