8.7.2015

Valmennus 2.-3.7.

Heip! Meillä oli taas Laura pitämässä kahden päivän valmennuksia 2.-3.7. Torstaina meillä oli äitin kanssa valmennus puoliksi. Eka äiti meni ja sitten mie. Aloteltiin tulemalla ihan pitkillä ohjilla käynnissä puomeille. Laura sanoi että tuut ihan löysänä ja ilman painetta. No Jorma ''kielsi'' puomeille, kun ne on niiiin kammottavat. Tultiin useaan kertaan samalla tavalla molemmista suunnista, kunnes alkoi puomeille tulo onnistua rennosti. Tultiin sitten ravissakin. Ravissa ei ollut ongelmia.


 Miulla taas meni hermot alkutunnista.. Heti kun meni vähänki huonommin niin sitten ei ollut enää kivaa.. Koko puolen tunnin ajan oli tosi negatiivinen mieli/asenne....


Sitten laukkasin ympäri kenttää vähäsen. Laukka oli ihan jees. Tultiin sitten ristikkoa molemmista suunnista pienellä kahdeksikolla. Hypyt oli ihan jees. Sitten vähäsen loppuraveja.




Myöhemmin menin vielä Tellulla. Alussa tehtiin siirtymisiä. Tultiin puomeja pari kertaa käynnissä ja sitten ravissa. Tellu meni puomit hyvin ja tuli myös hyvin puolipidatteistä hitaammaksi. Lopussa vielä hypättiin pystyä. Pari viimeistä hyppyä oli jo niinkuin hyppyjä eikä vain yliharppauksia!









Perjantaina oli sitten kunnon hellepäivä. Miun yksityisvalkka oli 11-12. Alussa olin ravissa pääty-ympyrällä. Siinä tehtiin puolipidätteitä kevennystä hidastamalla. Tää meni kyllä hyvin! Otettiin sitten välillä käyntiinkin asti. Tultiin sitten välikäynneissä taas pitkillä ohjilla puomeja. Ei tullut edes yhtään ''kieltoa''!




Ravissa tultiin sitten useampaan kertaan puomeja. Pidennettiin välejä aina vähäsen, Puomit meni kyl ihan kivasti.



Tultiin sitten ravilähestymisellä okseria, jonka etupuomina oli ristikko. Ihan silleen löllön löysästi tultiin ja jatkoin laukkaa sitten kevyessä istunnassa esteen jälkeen. Yhden kerran tuli väärä laukka ja sen juuri äiti ooti videolle :D Jatkoin siitä sitten parin kerran jälkeen okserille. Kevyessä istunnassa lähestyin. Hypyt onnistui hyvin. Lisättiin vielä toisen okserin jälkeen tulin myös kevyessä istunnassa pystyn ''lävistäjälinjalla''. Laukat vaihtui hyvin ja lähestymisessä oli pakko vähän lähestyä satulaa, kun tuntui että Jorma pinkoo esteelle ihan täpöllä. Loppuravit sitten vielä, ihan jeess.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti