6.6.2015

Vähän on ollut hiljaista..


 Heh, aika kauan ollut postaustaukoa :D Ei vaa ole bloggaaminen napannut. Kerron pikaisesti mitä on tapahtunut..

Ensinnäkin KESÄLOMA alkoi! Päättötodisuksen k.a. oli 7.7. Oli aika haikeata lähteä pois, itkukin pääsi ihan :')

Jormakin pääsi laitumelle, huomenna se tulee pois sieltä. Katsotaan onko poika viikon jälkeen lihonnut yhtään. Mitattiin ympärys satulavyön kohdilta 190cm ja painoa olisi mitan mukaan 553kg.







Varoituksena, aikamoinen angstiteksti..
Kisat oli sillon toukokuun tokavikalla viikonloppuna. Powercup aluekarsinnat oli siis kyseessä.. Koko powercup jäi vaan pieneksi haaveeksi, kun meni niin perseelleen koko viikonloppu.. Koulukisoissa rata ei ollut hyvä, vaikka 62% sieltä tuli..

Tälleen mentiin koko rata.. Ratsastin varovaisesti, koittaen samalla pidellä hermot kurissa. Kyynärpäät on useissa kuvissa irti kyljistä ja kädet suorana alaspäin...
Lainasin tutulta mustaa kiatakkia kouluradalle.
Kun ennen omaa suoritustaan pääsee siihen odottelemaan ja ratsastelemaan niin siinä paloi jo hermot kun hyvän verkan jälkeen menikin heppa ihan jännityneeksi..
Estekisat taisi jäädä kesän viimeisiksi kisoiksi.. Mentiin vaan pikkuluokat, 80cm ja 90cm koska minun piti nopeasti päästä kisoista pois, kun menin luokkaretkelle samana päivänä. ''Noh kivat pikkuluokat, joten varmaan menee ihan kivasti'' mietin. Mutta olivathan ne ihan kamalan vaikeat meille.. 80cm:ssä Jorma meinas kieltää jokaiselle esteelle ja mentiin aika tyyllikkäästi yli esteistä.. No perusradan vikalle esteelle tuli kielto.. Ei se ihan kieltokaan ollut, Jorma vaan punkesi portille päin.. Olin jo luovuttanut sen radan jälkeen koko homman. 90cm meni just silleen tosi ''kivalla'' fiiliksellä.. Pääsin sentään toiseen vaiheeseen ja sitten kun koitinkin vähän tiukemmin kääntää nii hutihan meni.. Oma virhe oli todellakin ja silloin olin jo silleen fuck it koko radasta.. Menin vaan sit radan loppuun ja sit vaan äkkiä pois. Vähän siinä purin kamoja ja sitten lähdin mamman ja papan kyydillä Vantaata kohti. Kisojen jälkeen en ole ratsastanut Jormalla muutakuin yhdellä tunnilla ja se meni aivan persiilleen. Hermot meni miulla sisäiseti jo alkukäynneissä ja Jorma huiteli koko tunnin pää taivaassa.. Kisojen jälkeen on vain päässä ollut semmoinen lause että oon vaan niin p**** ratsastaja..




Tiedän, oma asenne on ensimmäinen joka pitää muuttaa. Nyt parin viikon jälkeen haluan aloittaa ihan alusta Jorman kanssa, jopa haluaisin koittaa mennä tunnilla.

Noniin ja sitten vaihetaan aihetta! Olen nyt mennyt tallinpitäjän (miun täti) piensuokilla, joka on 4-vuotias, kääntyy nyt varmaan 5-vuotiaaksi. Ollaan molemmilla kerroilla treenattu sitä hyppäämistä. Tellu on reipas ja kiihkeä suokki. Mutta menin pitkästä aikaa Tellulla ja alkutunnista se ravasi todella hienosti!! OIkein rauhallisesti ja pyöreästi! Hypytkin sujui ekalla tunnilla hyvin, vaikka pari kertaa puomit lenteli sinne sun tänne ja Tellukka kompastui esteen jälkeen :D

Ja ne toisen kerran hypyt meni tosi hyvin! Harmi kun kukaa ei silloin ollut kuvaamassa..Hypättiin Tellulle iha suuri este, ainakin 50cm ehkä jopa ylikin! Ensimmäisen kerran, kun este tippui niin Tellu älysi korjata hienosti seuraavalla kerralla. Lopussa pääsin menemään ihan laukassa esteradan!! Oli kaarevaa linjaa ja kulmasta käännöstä ja linjaa. Upeasti se pikkuinen Tellu suoriutui!


 Tää ois kiva kuva, mutta äidin mielestä takana oleva metsä oli hienompi:D
 Tämän jälkeen Tellu kompastui. Kannattaa se vasen etujalka jättää esteen toiselle puolelle :D

 Excuse me, what?! XDXDXD





 Vähän makkarapötkööö :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti