12.6.2015

Kouluvalmennuksessa Maikilla! + iso juttu

Moikka! Tiistaina 9.6. oli Paken valmennus, jossa menin lainartasulla Maikilla! Jormalla en mennyt valmennuksessa, koska hiukan oli silloin epäpuhtautta huomattavissa.. Mutta nyt itse valmennukseen.
Maikki on siis Kososien oma eestinponi. Minä menin Maikilla silloin talvella, kun Maikki oli tullut tytöille.

Aloiteltiin käynnissä pohkeenväistötehtävällä ja avoilla. Tultiin keskihalkaisijalle ja väistettiin uralle. Kun päästiin uralle tehtiin voltti ja jatkettiin avolla pitkäsivu loppuun. Maikki tuli hyvin väistöt ja avotkin kunhan oli vertynyt. Käynnissä alussa vastusteli hiukan että no onko nyt ihan pakko mennä niikuin pitäs. Molempiin suuntiin Maikki meni hyvin! Ravissa tultiin samaa tehtävää, mutta vaihdettiin avo toiselle pitkälle sivulle. Ravissakin väistöt meni hyvin, avot ei sit ihan niinkään hyvin.. Mutta parhaamme yritettiin ;D
































Sitten laukattiin sillä tavalla että jokaiselle sivulle ympyrä ja ympyrän jälkeen ravi. Maikki punkes hirveesti ympyröillä. Kunnolla en saanut käännettyä pienelle ympyrälle, mutta kun olin vähän totutellut niin sitten kunnolla ulkopohkeella käänsin Maikkia niin kyllä päästiin ihan pienemmällekkin ympyrälle :D Laukat meni hyvin, yleensä Maikki on reipas poni, mutta miun piti ihan kunnolla pohkeella pitää laukkaa yllä. Loppuravit sitten vaan ja nekin ihan hyvite.


 Keskitytäänratsastukseen.com :D



 ... ja sitten se iso juttu!
Mie pääsin Ypäjälle opiskelemaan!! Hevosenhoitajalinjalle ja koulu alkaa 10.8.2015!! Aika coolii..
Mut sitten tulee ihan kaikki muuttumaan. Jorma jää kotiin ja joudun kauaksi kotoa. Kolme vuotta nään vain välillä kavereita ja perhettä ja kaikkee muuta. Mutta uskon kyllä, että Ypäjällä on mukavaa ja olen jo osaan ihmisistä jo vähän tutustunut! Olemme luoneet jo wappi ryhmänkin :) Muut tyypit vaikuttaa mukavilta!
Ja muistakaa mobiililaitetta käyttävät lukijat, että äänestätte vielä minkä erikoispostauken teen! ;)

2 kommenttia:

  1. Ratsastaako sun äiti sit Jormalla, kun sä meet ypäjälle? Ja lopetaks kilpailemisen sit kokonaan, vai miten teet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä ja niin siinä sitten käy.. Ja no en tiiä kilpailusta, onnistuuko se sitten miten Ypäjällä, sen näkee sitten :D Kyllä pyrin käymään kisoissa aina kun mahdollista :)

      Poista