15.2.2015

Ystävällinen valmennus

Moi! Eilen oli Eetun estevalmennus maneesilla. Mentiin tallille 12 jälkeen ja siinä säädettiin videopostauksen ja kaikkien muitten juttujen kanssa :D Hoidettiin hepat lastauskuntoon ja sitten alettiin vähä myöhässä aikataulusta lastamaan... Saavuttiiin Vuohimäelle kuitenkin ihan ajoissa.
Mentiin maneesiin kävelemään ja alkuverkkailee. Ravattiin aika paljon ja laukkaakin mentiin. Jorma meni tosi hyvin vaikka välillä katteli muita kun ne rakens rataa. Sitten aloitettiin avoilla pitkillä sivuilla ravissa. Ne meni ihan jees. Sitten piti tulla avoa hiukan reippaamassa temmossa, mentiin vähän liian hitaasti.. Jorma meni temmonlisäyksissä hyvin. Laukassakin avot meni ihan hyvin ja siinäkin lisättiin tempoa ja sitten avo meni hiukan paremmin. Hypättiin sitten taas ristikkoa. Tultiin pitkältä sivulta lävistäjälinjalla kulmaan päin ristikko. En eka löytänyt kunnollista linjaa niin Jorma hyppäs sitten liian vinosti ja kanttas sisälle, niin että ei päästy kulmaan kunnolla.. Kunhan sain sen linjan löydettyä Eetun avustuksella niin hyppy onnistui paljon paremmin!

Kuvista kiitos ©Veera S

Sitten ristikon jälkeen tultiin pitkältä sivulta lävistäjälinjalla kulmaan okseri. Okserin jälkeen linjalle jossa oli okseri ja pysty. Jorma meni todella hyvin, kunnes piti vähän kattoa sitä musta-valkosta okseria.. Ois varmasti menny ensimmäisellä yrityksellä yli jos olisin enemmän tukenut jalalla.. No uudestaan ja sitten yli siitä ja pysty sitten hyvin. Tehtävään lisättiin sitten pitkä lähestyminen pystylle kulmaan päin ja pystyn jälkeen pystylle ja viisi askelta jumppasarjalle, jossa oli kolme ristikkoa ja puomeja esteiden edessä ja takana. Hyvin meni tämäkin tehtävä, pitkässä lähestymisessä vähän laukka hidastu liikaa.. Sitten tehtävää tultiin useasti ja nostettiin korkeutta n. 80cm ja Jorma tuntui tosi hyvältä koko valkan ajan! Loppuravit taas oikein rennosti pyöritellen. Käveltiin melkein tunti valkan jälkeen :D Kun ajattelin että nyt lähdetään, niin Sussun piti vielä kahvit juoda.. :D Sitten vielä ennen lähtöä juteltiin Eetun kanssa seuraavasta kerrasta :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti