9.12.2015

Viikonloppu kotona

Heips! Päästiin pitkälle viikonlopulle 3.12.-6.12 (to-su) ja menin Tiffanin kanssa meille viikonlopuksi heppailemaan. Meillä oli 2.12. itsenäisyyspäivätanssiaiset opistolla. Tanssiaiset alkoi klo 19 ja oltiin siellä sinne yhdeksään asti. Tässä pari kuvaa fiilistelemään :)



Torstai iltana kun päästiin kotiin niin ratsastettiin heti Tifun kanssa. Menin Jormalla tunnille. Jorma ei ollut kovin hyvä, mutta ihan suht rento. Perjantaina käytiinkin sitten tykittelemässä aamupäivästä. Jorma oli ihan innoissaan ja kovaa mentiin.


Illalla vielä ratsastin kaksi hevosta. Ensin menin Herpertillä. Meidän tallin yksityisori. En ollut ennen mennyt tällä, mutta todella mukava orhi oli! Liikutin vielä kaverin hevosen, Maikin. Maikilla menin rennosti kaikki askellajit, poni oli oikein kiva.

HERPERTTI, Puhelinkuva 6/5
Lauantaina oli tallin pikkujoulut. Pikkujoulut alkoi 15 aikoihin pikkukisoilla. Itse en mennyt kisoissa, mutta häärättiin Tifun kanssa tallilla ja mie kuvailin ratsukoita yms. Sitten syötiin vähäsen puuroa ja mentiin Tiffanin kanssa ratsastamaan Jormaa ja Billyä kentälle. Tänään Jorma oli todella ihana ratsastaa eilisen laukkamaaston jälkeen!


 Puhelinkuvaa taas ratsastuskerralta.
 Ja sitten viimeistä lomapäivää viedään.. Aamulla 11 aikoihin oltiin ratsujemme selässä ja menossa kentälle päin. Hypättiin vähän meidän kotikentällä. Jorma oli tosi rento ja hyvä alkuverkoissa ja hyppäsi hyvin. Yhessä vaiheessa tuli ongelmia paikkojen kanssa, mutta Jorma hyppäsi kumminkin rennosti. Tyytyväinen heppaan ♥ Lähdettiin yhden aikoihin opistolle päin ja oltiin vähän jälkeen kuuden opistolla.







 Tytöt hyvin iloisina :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti