20.11.2015

Blogi henkiin!

Moikka! Ajattelin jatkaa blogia nyt Ypäjällä ja myös kotipuolen juttuja laittelen tänne. Kirjoittelen ratsastuksista, kisoista yms kaikesta opiskeluun liittyvästä. Saa heittää kommentteja postausideoista :)

Olin ilmoittautunut 17.11. estetunnille. Oltiin Annin ja Noran kanssa kolmistaan tunnilla niin kerkesi hyvin tehdä kaikkea. Menin taas tutulla ratsulla, Robinetalla. Alkuverkoissa Robi oli tosi hyvän tuntuinen! Oli todella miellyttävä ratsastaa. Tultiin alkuverkkojen jälkeen keskiympyrällä kavalettiä ravissa ja laukassa. Robi vähän intoili, mutta muuten meni hyvin. Tultiin sitten keskihalkaisijalla kolmen esteen jumppasarjaa. Eka väli oli yhden laukan väli ja toinen oli kahden laukan väli. Ekalle esteelle tultiin ravilähestymisellä. Robinetta tuttuun tapaan lähti sitten aikas reippaasti ekalla esteellä eteenpäin, että pidätteitä sai tehdä :D Mutta välit eivät jääneet lyhyiksi ollenkaan. 


 Nostettiin esteitä ja tultiin molemmista suunnista. Viimiesellä kerralla vika este oli 90cm okseri ja Robi hyivn keskittyi ja hyppäsi kivan pyöreästi. Tulin pariin kertaan sillä korkeudella. Loppuraveissa Robi oli mukavan rento. Oli taas kyllä mukava tunti ja hyvä hevonen!



Vähän on tää hyppääminen hakusessa ollu..

 Hehe, myö vammaset :D 
Hyvä tiimi 

Meillä oli eilen rempan soveltuvuuskokeet. Nooh miun ratsastusosuus mein nyt vääh niin ja näin.. :D Menin puoliveriruunalla, Vicillä. Vici oli oikein kiva alkuverryttelyssä ja omasta mielestä ratsastin ihan hyvin. Sitten alettiin hypäämään.. Hyppäsin ristikon lävistäjälinjalla ja pitkällä sivulla toinen ratsukko tulee vastaan (Vici pelkää vastaantulevia..).. No siinähän Vici kääntyy ympäri ja mie tipuin.. :D:D Nauroin vaa itelleni ja olin silleen voiluojaaa.. Lopputunti meni sitten hyvin! Toivotaan vaan että rempalle pääsisin.. 
Mutta näkyillään kisapostauksen parissa ;)

2 kommenttia:

  1. Heiii pudii tee entisten ponien esittely sit TEE myday sit joku Q&A sit omat varusteet esittely ois kivoi T. VoldemortLalli

    VastaaPoista