13.5.2015

Lauran estevalmennus 9.5.

Moi! Ja nyt alkuun, tässä postauksessa on ihan kiittettävän paljon kuvia ! Nyt oli Lauran valmennusviikonloppu (9.-10.5.). Miulla oli yksityisvalmennus. Valkka alkoi kahdelta. Vähän myöhässä saavuin kentälle, hoitaessa oli kaikkea säätöä. Aloittelin melkein heti ravailemaan. Pääty-ympyrällä menin sitten laukkaa ja ravia. Siinä pientä hienosäätöä. Tulin sitten ristikon ravissa keskihalkaisijalla, josta sitten nousi laukka ja voltii oikealle kahden laukkapuomin yli. Sitten voltilta suoraan toinen ristikko ja voltti vasemmalle laukassa kahden puomin yli. Ja vielä loppuun ristikko. Tämä tehtävä sujui hyvin. (Iha btw, kuvissa Jormalla uusi Equilinen huopa)









Sitten nosteltiin esteitä ja tulin sitten ihan suoraan ilman voltteja. Tultiin sitten taas ravilla kolmoissarjalle. Ensin yhden laukan väli ja sitten kahden. Siinä muuteltiin viimeisen okserin leveyttäkin ja tulin sitä sarjaa useampaan kertaan. Tässä jumpassa tuntui, etten ollenkaa kerkeä hyppyihin mukaan ja olo oli sellanen löllö :D Jalatki huiteli aina millon missäkin.. xD

XD Mikä kana
Näissä kahdessa yllä olevissa kuvissa, miun jalat on ihan tuolla takana :Dd


Tulin lopussa vielä pituushalkaisijalla olevaa kolmen laukan linjaa kolmella esteellä. Loppuvaiheessa meinasi käydä ihan hupsusti! :D Mie melkein tipuin! Mie vähän hypyn jälkeen olin enemmän irti ja sitten ei tiedetty Jorman kanssa, että kumpaan suuntaan nyt kumpikin menee ja sitten laukkasin kentän toiseen päähän siinä satulan edessä :D Melkein tipuin heti esteen jälkeen aidalle, mutta en halunnut pudota niin sinnittelin matkass aloppuun asti :D Loppuravit sitten hyvin.









Loppuun artti kuvaa ;) :D

2 kommenttia:

  1. Sä ja Jorma ootte hieno pari! Voisitko tehdä joskus jonku varustepostauksen tapasen? Tai jonku esittelyn noista ps of swedenin suitsista, miten ne on toiminut Jormalla yms? :) Tsemppii teille kesän kisoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kesällä voin kuvata varustepostauksen. Ja kiitos kovasti, tsemppiä tarvitaankin! :)

      Poista