6.3.2015

Iltavalmennus

Heipsan! Oli taas Eetun valmennuksen aika ja tällä kertaa mentiin vasta kahdeksaksi maneesille. Meillä meni valkka puoli kymmeneen ja olin kotona vasta yhdeltätoista :D
Kuva otettu noin kymmenen aikoihin ennen lastausta. Tosi urheilijan hommaa tämä valmennuksissa käynti ;)
Aloiteltiin yksinäisellä alkuverkalla. Ravailin vaan ja laukkailin molempiin suuntiin. Jorma meni kivasti :) Hypättiin sitten kahta ristikkoa. Tultiin uralta lävistäjä linjalla pinkki pysty ja sitten hyvin päätyyn ja pitkää sivua kohti ristikko. En löytänyt ollenkaan kunnolla askelia, tuntui vaan että en osaa yhtään ratsastaa.. Kyllä sitten pari estetta meni ihan hyvin. Tultiin niitä pystyinä ja hiukan suurempina ristikoita. Isoimmille löytyi askeleet paremmin. Eetu sanoi koko ajan minulle että pitäisi saada parempi rytmi ja tempo, menen niin hitaasti ja tasaista rytmiä ei ole ollenkaan..
Tehtävään lisättiin seitsemän laukan linja pitkän sivun suuntaisesti okserilta lankulle. Jorma meni ihan hyvin, välillä vähän säätöä oli laukkojen kanssa ja temmonkin kanssa.
Kuva kaapattu videolta


















Tässä kuvassa huomaa todella hyvin (mitä nyt laadun suhteen..) , kuinka ihan vahingossa kurkistelen tuolta Jorman vasemmalta puolelta, jolloin Jorma laskeutuu väärälle laukalle esteen jälkeen. Kun en tiedä mistä se johtuu että kuikuilen tuolta kaulan molemmin puolin ihan tiedostamatta sitä itselleni :D Tähän voisi alkaa petrata, että pysyn suorana esteellä!


Tultiin sitten lankkupystyn jälkeen vielä sama pinkki pysty ja sitten viisi? laukkaa en muista oikeaa määrää, mutta kaarevalla linjalla vihreä okseri ylöpäin. Okserin jälkeen kurvattiin pysty-okseri sarjalle ja viisi laukkaa lankkupystylle. Meni ihan jees ekalla kerralla en saanut Jormaa lankkupystylle, kun oli säätöä siinä. Tulin useasti sarjan ja pystyn. Viimeisillä kerroilla meni kyllä hyvin :) Loppukeventelyt vielä ja Eetu kertoi vielä tärkeitä asioita meille. Eetu kehoitti miettimään ratsastusta joka paikassa, vaikka koulussa kun on tylsää ( ihan hyvä idea;) )


Linkki videoon

Pitäisikö minun tehdä erilaisempia valmennuspostauksia?
Kommentoi alas mielipiteesi!

2 kommenttia:

  1. Kysyit sillon siitä läpinäkyvästä taustasta, nii huomasin vasta nyt sen kommentin :D Mut siis sen saa sillee että laitat taustaväri-kohtaan sanan transparent ;) Kiva blogi!

    VastaaPoista