17.1.2015

Ensimmäinen postaus

Moi! Tänään olin tunnilla ihan tavalliseen tapaan. Menin kymmeneksi tallille hoitamaan Jormaa. Hain Jorman ja Sisun talliin ja aloin harjaamaan Jormaa. Kun kaikki varusteet oli päällä mentiin selkään ja tunnille.
Jorma karsinassa melkein valmiina. 
 Alussa käynnissä tehtiin väistötehtävää. Mentiin sellaista kuvioo joka muistutti kiemurauraa. Kulmasta väistettiin vasemmalle ja keskellä voltti oikealle ja väistö oikealle. Jorma oli aika rento ja väisti hyvin molempiin suuntiin. Ravissa samaa tehtävää ja raviväistöt meni paremmin kuin käyntiväistöt. Jorma tuntui ravissakin todella hyvältä. Sitten lyhennettiin jalustimet, koska kohta hypättäisiin vähän estettä. Laukkaa mentiin niin että voltti ulospäin ympyrältä ravissa ja laukannosto kun päästään ympyrälle. Ja taas voltti ulospäin vastakkaisella puoliskolla. Jorma vähän villiinty tässä tehtävässä, rupes laukkaamaan paikallaan yhessä vaiheesa :D Muuten hyvin rentoa laukkaa ja ravia. Sitten samaan tehtävään mukaan otettiin pikkupysty. Ja Jorman ekat hypyt on aina vähän niin ja näi.. Ekalla yrityksellä se kielti ja toisella kerralla hyppäs nii että otettiin tolppa mukaan :D Sitte laukka oli vähä villiä ja pari jännäri hyppyä vielä mut toiseen suuntaan tultiin yhtäjaksoisesti niin meni paljon paremmin. Tunnillakaan ei ollut martingaalia ja kovempia kuolaimia niin ne hypyt ei mee sitten aina niin hyvin. Sitten loppuravit vaan ympärikenttää. Jorma meni niin rennosti loppuravit.

Sisu ja Jorma menossa tarhaan

Nyt tää oli aika kuvaton, koska kukaan ei päässyt kuvaamaan tuntia.. Seuraava postaus saattaa tulla vasta ensi viikolla ja ens viikonloppuna on valmennukset niin niistä voin tehdä videopostauksenkin.
Tylsähän tämä nyt vähän oli :D Mutta ens kertaan mooi!

2 kommenttia: